Echipa germană VfB Stuttgart a învins miercuri, pe teren propriu, scor 2-0, echipa Borussia Dortmund, calificându-se în sferturile Cupei Germaniei. Şi Hertha Berlin merge în sferturi după 5-3 la penalti cu Hamburger SV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

VfB Stuttgart a trecut cu scorul de 2-0 de Borussia Dortmund, după un meci în care scorul a fost deschis de golgeterul Serhou Guirassy, abia în minutul 54. Oaspeţii au egalat în minutul 60, prin Bynoe-Gittens, care a primit de la Fullkrug, dar golul a fost anulat de VAR pentru o poziţie de ofsaid. Gazdele au înţeles avertismentul şi Silas Katompa a înscris în minutul 77, stabilind scorul final, 2-0 pentru VfB Stuttgart.

Meciul dintre Hertha Berlin şi Hamburger SV a avut nevoie de prelungiri şi lovituri de departajare. După 90 de minute scorul a fost 2-2. Berlinezii au deschis tabela prin Fabian Reese, în minutul 21, dar oaspeţii au întors rezultatul în minutele 31 şi 43, prin golurile reuşite de Immanuel Pherai şi Laszlo Benes. Hertha a egalat în minutul 90, când a înscris, din nou, Fabian Reese. În prima repriză a prelungirilor, Ransford Yeboah a înscris golul prin care HSV prelua conducerea, în minutul 102. Însă Fabian Reese a oferit o pasă lui Kenny Jonjoe şi acesta a egalat în minutul 120. S-a ajuns la lovituri de departajare, unde portarul gazelor, Ernst, a salvat la şutul lui Ransford Yeboah, iar Fabian Reese – care a fost omul meciului, a înscris lovitura decisivă trimiţând-o pe Hertha în sferturi, cu 5-3 scor după loviturile de la 11 metri.

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei Germaniei sunt Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, VfB Stuttgart, Hertha Berlin (toate din Bundesliga), FC Kaiserslautern, Fortuna Dusseldorf, FC St Pauli (din 2 Bundesliga) şi FC Saarbrucken (din liga a treia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.