Vineri şi sâmbătă s-au disputat primele meciuri din turul întâi al Cupei Germaniei, fază la care au participat şi echipele din Bundesliga, iar scorurile înregistrate au fost pe măsură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Nurnberg a fost echipa care a marcat de nouă ori în poarta celor de la FC Oberneuland, pe care i-a învins cu 9-1. Can Uzun a reuşit o triplă, Taylan Duman a înscris de două ori, ceilalţi marcatori fiind Daichi Hayashi, Ahmet Gurleyen, Benjamin Goller şi Christoph Daferner.

Bayer Leverkusen  nu a avut probleme cu FC Teutonia 05 Ottensen, de care a dispus cu 8-0. Pe lista jucătorilor care au înscris se regăsesc Hlozek – cu o dublă, Tapsoba, Boniface, Wirtz, Adli, Frimpong şi  Hofmann.

Borussia Monchengladbach a trecut cu scorul de 7-0 (4-0) de TuS Bersenbruck. Au marcat duble Honorat şi Čvančara, iar N’Goumou, Hack şi Ranos au reuşit câte un gol.

Borussia Dortmund a învins cu 6-1 pe Schott Mainz, golurile învingătorilor aparţinând lui Haller (2), Brandt, Sabitzer, Malen şi Moukoko.

Alte rezultate înregistrate în primul tur al Cupei Germaniei:

Saarbrucken – Karlsruhe 2-1; Sandhausen – Hannover 3-3; Braunschweig – Schalke 1-3; Jena – Hertha Berlin 0-5; Balingen – VfB Stuttgart 0-4; Gutersloh – Kiel 0-2; Viktoria Koln – Werder Bremen 3-2; SV Atlas Delmenhorst – St Pauli 0-5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.