Echipa germană Bayer Leverkusen a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Paderborn, în optimile Cupei Germaniei, şi s-a calificat în sferturile competiţiei, acolo unde a ajuns şi FC Saarbrucken, în urma victoriei cu 2-0 obţinută în faţa lui Eintracht Frankfurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen a început meciul din optimi, cu Paderborn, cu golul lui Victor Boniface, din minutul 12, iar în minutul 28 Exequiel Palacios a majorat diferenţa la 2-0. Pe final de meci, oaspeţii au înscris prin Sebastian Klaas, în minutul 83, dar Patrick Schick a stabilit scorul final în minutul 87, 3-1 pentru Leverkusen, care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Germaniei.

În sferturi s-a calificat şi FC Saarbrucken, echipă din liga a treia, victorioasă cu 2-0, pe teren propriu, în faţa unei formaţii din Bundesliga, Eintracht Frankfurt. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă, de Kai Brunker (min. 64) şi Luca Kerber (min. 78). Oaspeţii au avut un jucător eliminat în minutul 83, pe Noel Futkeu, şi nu au putut reveni pe tabelă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.