Finlanda a eliminat deţinătoarea trofeluui, Canada, în sferturile de finală ale Cupei Davis, marţi, la Malaga, după meciul decisiv de dublu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perechea de dublu Otto Virtanen/Harri Heliovaara a oferit Finlandei punctul de care avea nevoie pentru a învinge Canada cu 2-1, învingând cu 7-5, 6-3 echipa Alexis Galarneau/Vasek Pospisil, marţi, la Malaga, în sferturile de finală ale Cupei Davis.

În acest prim sfert de finală, în absenţa liderilor fiecărei echipe care sunt uşor accidentaţi - canadianul Felix Auger-Aliassime (29) şi finlandezul Emil Ruusuvuori (69) - Milos Raonic (31) a obţinut primul punct pentru Canada, învingându-l pe Patrick Kaukovalta (715) cu 6-3, 7-5. Finlanda a egalat când Otto Virtanen (171) l-a învins pe Gabriel Diallo (139) cu 6-4, 7-5 în al doilea meci de simplu.

Pentru un loc în finală, finlandezii vor întâlni învingătoarea celui de-al doilea sfert, dintre Australia şi Cehia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.