Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, pe Wembley, scor 1-0, gruparea londoneză Chelsea, în semifinalele Cupei Angliei. Manchester City s-a calificat în finala competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Wembley, City a început meciul din semifinalele Cupei Angliei fără Haaland printre titulari. „Cetăţenii” au dominat însă prima repriză, londonezii replicând abia în minutul 37, prin Palmer. Ocaziile s-au succedat de la o echipă la alta, însă golul a căzut abia în minutul 84, când Doku i-a trimis lui De Bruyne, belgianul i-a pasat lui Bernardo Silva şi acesta a stabilit scorul meciului. Elevii lui Guardiola s-au impus cu 1-0 şi s-au calificat în finala Cupei Angliei.

A doua semifinală se va juca, tot pe Wembley, duminică, între Manchester United şi echipa de ligă secundă Coventry City.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.