Echipele naţionale din Republica Capului Verde şi Senegal s-au calificat vineri în faza eliminatorie a Cupei Africii pe Naţiuni, după victoriile obţinute în meciurile cu Mozambic (3-0), respectiv Camerun (3-1).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa B a Cupei Africii pe Naţiuni, echipa din Republica Capului Verde a reuşit să provoace surpriza, calificându-se în faza secundă a competiţiei după primele două jocuri. Vineri, echipa antrenată de necunoscutul Bubista, a dispus cu 3-0 de Mozambic, prin golurile marcate de Bebe (min. 32), Mendes (min. 51) şi Pina (min. 69). Cu şase puncte din primele două etape, Republica Capului Verde merge în optimi. Pe locul secund în grupa B este Egipt, cu două puncte, urmată de Ghana şi Mozambic, ambele cu câte un punct.

Şi Senegal a ajuns la şase puncte obţinute din două victorii în cadrul grupei C. Vineri, elevii lui Aliou Cisse au învins Camerunul cu 3-1. Ismaila Sarr (min. 16), Habib Diallo (min. 71) şi Sadio Mane (min. 90+5) au înscris pentru senegalezi, golul camerunezilor fiind reuşit de Castelletto, în minutul 83.

Tot în grupa C, Guinea a învins Gambia cu 1-0, prin golul lui Aguibou Camara, din minutul 69, şi, cu patru puncte, are şanse mari să se califice în optimile CAN.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.