Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia SCM Craiova, cu scorul de 83-61 (40-43), în primul meci din cinci programate în semifinalele Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Hardy 18 puncte, pentru gazde, respectiv Mijajlovic 18, pentru SCM Craiova.

Meciul doi va avea loc tot la Sibiu, luni, după care seria se mută la Craiova, în 17 şi 19 mai, un eventual decisiv fiind programat în 22 mai.

În cealaltă semifinală se duelează U Banca Transilvania Cluj şi campioana en-titre, CSM Oradea, cu partide programate în 12 şi 14 mai (Cluj-Napoca), 18 şi 20 mai (Oradea), 23 mai (Cluj-Napoca).

Prima echipă cu trei victorii se califică în finala Ligii Naţionale.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale astfel: U Banca Transilvania Cluj (3-0 la general cu Steaua Bucureşti), CSM Oradea (3-0 cu BCMU Piteşti), CSU Sibiu (3-1 cu Dinamo Bucureşti) şi SCM Craiova (3-2 cu SCM Timişoara).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.