Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de campioana en-titre, CSM Oradea, cu scorul de 64-62 (34-32), şi în al doilea meci din cinci programate în finala Ligii Naţionale. Scorul general este 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai meciului au fost Tamulis 11 puncte, pentru gazde, respectiv Watson 18, pentru CSM Oradea.

În prima dispută a finalei, tot la Sibiu, CSM Oradea a câştigat cu scorul de 89-87 (35-43), astfel că scorul general este de 2-0 în favoarea campioanei.

Finala se va muta la Oradea, în 2 şi 4 iunie, un al cincilea meci, decisiv, urmând să aibă loc tot la Sibiu, în 7 iunie.

Prima echipă cu trei victorii la activ va câştiga titlul naţional.

În finala pentru medalia de bronz, U Banca Transilvania Cluj a învins SCM U Craiova, cu scorul de 89-82 (50-40). Meciul doi al finalei mici va avea loc în 30 mai, la Craiova, al treilea, decisiv, dacă va fi cazul, în 4 iunie, din nou la BT Arena.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale astfel: U Banca Transilvania Cluj (3-0 la general cu Steaua Bucureşti), CSM Oradea (3-0 cu BCMU Piteşti), CSU Sibiu (3-1 cu Dinamo Bucureşti) şi SCM U Craiova (3-2 cu SCM Timişoara).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.