Clubul Sportiv U Craiova SA şi-a schimbat denumirea în U Craiova 1948 Club Sportiv SA, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. 4 şi art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu - preşedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga - vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Având în vedere solicitarea LPF înregistrată la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum şi cererea formulată de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere însoţită de toate documentele prevăzute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportivă conţinând menţiunea privind schimbarea denumirii), având în vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF şi luând în considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:

Aprobă, în temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice schimbarea denumirii clubului Club Sportiv U Craiova SA în U Craiova 1948 Club Sportiv SA", se arată pe site-ul FRF.  

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.