Clubul CSU Craiova a anunţat, marţi, că a încheiat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Mulţescu şi că noul antrenor al echipei este italianul Devis Mangia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem la capătul unui sezon de fotbal spectacol, ofensiv, croit pe spiritul nostru, al oltenilor. O stagiune trăită cu emoţii, în care am visat până la final. Şi în mare măsură, toate acestea i se datorează lui Gheorghe Mulţescu. Antrenorul care a preluat echipa în vară a reuşit, într-un singur sezon, să-i redea bucuria fotbalului iute, croit pe atac. Cu Gheorghe Mulţescu la timonă, Ştiinţa a încheiat sezonul pe poziţia a cincea şi a atins semifinalele Cupei României.

"Devis Mangia este antrenorul care va conduce Universitatea Craiova la revenirea în Europa", a adăugat CSU Craiova.

Devis Mangia, în vârstă de 42 de ani, a mai pregătit de-a lungul carierei formaţiile Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, US Palermo, Spezia, AS Bari, Ascoli şi naţionala de tineret a Italiei.

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 65 de ani, cse afla în funcţie din vara anului 2016..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.