Câştigătoarea Cupei României din acest sezon, CSO Voluntari, a învins marţi, pe teren propriu, campioana en-titre, U Banca Transilvania Cluj, în meci restant din etapa a 4-a a Ligii Naţionale. Este a doua înfrângere pentru campioană în faţa CSO Voluntari în acest sezon, după cea din semifinalele Cupei României, şi tot a doua în Liga Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSO Voluntari a învins cu scorul de 84-81 (35-36), iar principalii marcatori ai partidei au fost Gotcher 19 puncte, pentru gazde, respectiv Brown 17, pentru U BT Cluj.

În urma rezultatului, după 24 de meciuri jucate, campioana României rămâne  liderul clasamentului, cu 46 de puncte, urmată de CSO Voluntari (24 meciuri, 45 puncte) şi de FC Argeş (25 meciuri, 44 puncte).

Tot marţi s-a mai disputat şi restanţa dintre CSM Ploieşti - CSM Oradea, iar echipa clasată pe locul 11 a învins vicecampioana en-titre, CSM Oradea, scor 70-63.

Liga Naţională programează în continuare partidele din etapa a 27-a, între 31 martie - 3 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.