CSO Voluntari, deţinătoarea Cupei României, s-a calificat, miercuri, în finala Ligii Naţionale de baschet masculin, trecând în semifinale de vicecampioana CSM Oradea, scor general 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSO Voluntari, care s-a impus anterior în deplasare, cu 74-66 şi 74-66, a învins CSM Oradea şi acasă, miercuri, scor 85-79.

În cealaltă semifinală, campioana en-titre U Banca Transilvania Cluj conduce cu 2-0 la general FC Argeş Piteşti (98-73 şi 113-68).

Seria se mută la Piteşti, în 19 şi 21 mai, respectiv din nou la Cluj-Napoca, în 24 mai. Prima echipă cu trei victorii se califică în finala sezonului, programată tot în cinci partide.

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa U Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.