Echipele de baschet feminin CSM Satu Mare şi Pharmaserv Marburg vor disputa finala Ligii Europei Centrale, după ce au eliminat sâmbătă, la Turneul Final 4 de la Braşov, formaţiile CSU Alba Iulia, respectiv pe Olimpia Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, CSM Satu Mare a învins pe CSU Alba Iulia, cu 81-62 (39-31), iar în cea de-a doua formaţia germană Pharmaserv Marburg a trecut de gazda turneului, Olimpia Braşov, cu scorul de 83-68 (47-35).

Astfel, duminică vor evolua pentru medalia de bronz învinsele din semifinale, CSU Alba Iulia şi Olimpia Braşov, iar pentru trofeu vor lupta CSM Satu Mare şi Pharmaserv Marburg.

Olimpia Braşov a încheiat grupa A pe primul loc, cu 11 puncte, iar din aceeaşi grupă a obţinut calificarea şi CSU Alba Iulia (9 puncte).

Grupa B a avut lider formaţia CSM Satu Mare (10 puncte), iar pe poziţia a doua s-a clasat Pharmaserv Marburg (10). Din grupa B a făcut parte şi ICIM Arad, care a ratat ultimul act, încheind pe locul 3 (7).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.