CSM Poli Iaşi l-a achiziţionat pe mijlocaşul Alex Taciuc, de la Ştiinţa Miroslava, care a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a format la LPS Iaşi, a evoluat timp de 3 ani la Academia Hagi şi, în ultimele două sezoane a jucat pentru Ştiinţa Miroslava. A fost decisiv în lupta pentru promovare în liga secundă, marcând golul victoriei în ultima etapă, cu Miercurea Ciuc, iar în liga secundă a evoluat în 20 de partide, marcând de 4 ori. El poate juca atât pe postul de mijlocaş central, cât şi mijlocaş de bandă sau chiar atacant.

"Taciuc a semnat cu noi pe o perioadă de trei ani, este primul nostru transfer. Este un jucător tânăr, de perspectivă, care poate creşte în valoare la echipa noastră. Taciuc se va prezenta la reunirea lotului şi va face deplasarea cu noi în cantonamentul din Antalya. Noi îi dorim bun venit în Liga 1 şi sperăm să se acomodeze cât mai rapid rigorilor primei ligi", a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.