Fotbalistul spaniol Adrià Gallego, un fundaş lateral dreapta, cu un profil ofensiv, polivalent, care poate să joace şi ca extremă dreapta sau mijlocaş la închidere, a fost achiziţionat de CSM Poli Iaşi, el semnând un contract pe două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul a fost format la baza Lleida Esportiu şi a jucat la Deportivo B şi diferite echipe din segunda B, zona Catalunia. De asemenea, a evoluat şi pentru Storm FC, în Statele Unite (National Premier Soccer League). Gallego a fost dorit şi în luna ianuarie de către antrenorul Flavius Stoican însă, fiind sub contract şi considerat cel mai important jucător din echipa Atletic Saguntino, transferul nu s-a realizat atunci.

"Mă bucur că am reuşit acum transferul lui Gallego. Este un jucător de care avem nevoie la echipă, pe care l-am urmărit şi care eu cred că are potenţialul de a se impune în Liga 1", a declarat antrenorul Politehnicii, Flavius Stoican.

La rândul său, noul fotbalist al Politehnicii, Adrià Gallego, a declarat:  "Aş vrea să mulţumesc clubului CSM Politehnica Iaşi pentru încrederea acordată. Din primul moment mi s-a părut un obiectiv măreţ să ajung să joc în Liga 1 în România. În ianuarie 2018 am încercat să reziliez contractul meu cu clubul unde evoluam, dar nu  m-au lăsat să plec. Eram nerăbdător să se termine campionatul ca să pot semna cu Politehnica şi acum, că a devenit o realitate, îmi  doresc foarte mult să încep să joc pentru Poli. Îmi doresc să putem face un sezon cel puţin ca şi anteriorul şi să ne calificăm în Playoff. Este un obiectiv dificil, dar frumos, şi sper să fie o experienţă benefică pentru mine, dar şi pentru club!"

După efectuarea testelor medicale, Adria Gallego va semna un contract valabil pe 2 sezoane cu Politehnica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.