CSM Poli Iaşi a anunţat, miercuri, că a încheiat un parteneriat cu firma Fotbal Hebdo, reprezentată de Arcadie Zaporojanu, impresar şi om de afaceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"CSM Politehnica Iaşi  a încheiat, astăzi,  un parteneriat de colaborare cu Fotbal Hebdo, companie reprezentată de domnul Arcadie Zaporojanu. Sperăm că experienţa dumnealui în domeniul fotbalului, dobândită lucrând pentru cluburi mari din Europa,  precum Shaktar Donetsk, Zenit Sankt Petersburg, Dinamo Kiev  şi altele, va permite clubului fanion al oraşului Iaşi să ajungă la un alt nivel din punct de vedere al performanţelor sportive", se arată pe site-ul clubului ieşean.

Gruparea din Iaşi precizează că obiectivul echipei ieşene pentru sezonul 2017/2018 va fi calificarea în play-off-ul Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CSM Poli Iaşi a încheiat ediţia 2016/2017 a campionatului pe primul loc în play-out.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.