Echipa CSM Poli Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Poli Timişoara, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I, în care ambele grupări au avut câte un jucător eliminat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bole, în minutul 46, care a reluat cu latul în plasă de la 5 metri un balon centrat din partea dreaptă de Ştefănescu.

În minutul 62, Ţigănaşu (CSM Poli Iaşi) a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Bărbuţ şi a fost eliminat de arbitrul Horaţiu Feşnic.

În minutul 64, Soljici (Poli Timişoara) a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault în poziţie de ultim apărător asupra lui Ştefănescu.

CSM Poli Iaşi: Grahovac - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Bole, Răuţă, Mitici (V. Gheorghe '75), Ştefănescu - A. Cristea (Panţîru '65), Golubovici (Ciucur '84). Antrenor: Eugen Neagoe.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ (Bocşan '61), Cînu, Scutaru, Şeroni (Neagu '46) - Artean, Soljici - Bărbuţ, Croitoru, Fucek (Popovici '46) - Pedro Henrique. Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: A. Cristea '16, Ţigănaşu '45+1, '62, Mitici '72, Grahovac '90+3 / Străuţ '50.

Cartonaşe roşii: Ţigănaşu '62 / Soljici '64.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) - Sebastian Gheorghe, Adrian Popescu (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă).

Observatori: Toma Costin, Bogdan Buhuş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.