Echipa masculină de baschet CSM Oradea a anunţat, marţi, despărţirea de Giordan Watson, baschetbalist nord-american cu cetăţenie română, care a petrecut ultimele trei sezoane la orădeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sosit în vara anului 2018, Giordan a ajutat gruparea bihoreană să câştige cel de-al 3-lea titlu naţional din istorie în sezonul 2018/19. De asemenea, cu Watson în teren, CSM Oradea a câştigat în premieră SuperCupa României în 2019. În fine, tot pe linia rezultatelor istorice trebuie menţionat locul 3 în FIBA Europe Cup, prima medalie continentală pentru Oradea, a 2-a pentru jucătorul ce a purtat numărul 4.

Alături de aceste rezultate, Watson s-a aflat pe parchet, încercând să ajute CSM CSU Oradea să câştige Cupa României în finalele din 2019, 2020 şi 2021, respectiv în ultimul act al Ligii Naţionale din sezonul 2020/21.

Născut pe data de 24 octombrie 1985, în Statele Unite ale Americii, la Detroit, Watson este fundaş. Înalt de 1.78 metri, sportivul amintit evoluează la poziţia 1. El are deja şase sezoane în baschetul românesc, alături de trei echipe diferite.

 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.