Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, şi echipa Corona Braşov au obţinut victorii, miercuri, în faţa formaţiilor HCM Roman, respectiv HCM Baia Mare, în ultimele două partide din etapa a 21-a a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti s-a impus, în deplasare, cu HCM Roman, scor 21-20 (13-9), iar  Corona Braşov a învins, pe teren propriu, vicecampioana HCM Baia Mare, cu scorul de 32-26 (18-14).

La meciul de la Braşov a asistat şi Cristina Neagu, de la Buducnost, care se află deja în ţară pentru reunirea naţionalei, de sâmbătă, de la Cluj-Napoca.

Meciurile au fost amânate pentru că CSM Bucureşti, HCM Baia Mare şi Corona Braşov au participat în cupele europene la finalul săptămânii trecute.

Celelalte meciuri ale rundei s-au disputat în 26 şi 27 februarie, iar după încheierea etapei, clasamentul Ligii Naţionale este condus de CSM Bucureşti, neînvinsă, cu 63 de puncte, urmată de HCM Baia Mare (57) şi Dunărea Brăila (40).

Liga Naţională va fi întreruptă până luna viitoare, datorită reunirii echipei naţionale (în 5 martie, la Cluj-Napoca), tricolorele având programate cinci meciuri: două cu Norvegia, în preliminariile CE din 2015 (în 9 martie, la Cluj-Napoca şi în 13 martie, la Stavanger), plus cele de la turneul preolimpic de la Aarhus (între 18-20 martie, cu Danemarca, Uruguay şi Muntenegru).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.