Echipele de handbal feminin CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea vor disputa finala Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinale, formaţiile Măgura Cisnădie, respectiv Rapid Bucureşti, la Turneul Final Four de la Mioveni. A doua semifinală a avut nevoie de patru reprize de prelungiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a Turneului Final Four de la Mioveni, CSM Bucureşti s-a impus în faţa celor de la Măgura Cisnădie, cu scorul de 28-23 (14-11), iar în cea de-a doua, liderul Ligii Naţionale, Rapid Bucureşti, a fost eliminată cu greu de SCM Râmnicu Vâlcea, după prelungiri, cu scorul de 41-39 (12-17, 27-27, 32-32).

Astfel, duminică vor juca pentru medalia de bronz Măgura Cisnădie şi Rapid Bucureşti, iar pentru câştigarea trofeului, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale, după următoarele rezultate în sferturile de finală: Rapid Bucureşti - Gloria Buzău 29-27, CSM Galaţi - Măgura Cisnădie 27-28, SCM Râmnicu Vâlcea - Minaur Baia Mare 32-25 şi Gloria Bistriţa - CSM Bucureşti 23-32.

În 2021, Cupa României a fost câştigată de Gloria Buzău, după finala cu CSM Bucureşti (scor 35-29).


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.