Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 31-30 (15-13), în ultimul meci al etapei a 4-a a Ligii Naţionale. Golul victoriei a fost contestat de CSM Bucureşti. Competiţia se întrerupe până în 13 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ultima aruncare a formaţiei vâlcene, arbitrii au acordat gol, deşi Grubisic a oprit mingea în zona liniei porţii, astfel că CSM Bucureşti a contestat rezultatul.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost declarată câştigătoare, cu 31-30, astfel că CSM Bucureşti suferă prima înfrângere în acest sezon şi rămâne cu 9 puncte, pe locul 4, la fel ca liderul Dunărea Brăila.

În celelalte meciuri ale etapei a 4-a s-au înregistrat rezultatele: SCM Craiova - HC Zalău 20-20, Rapid Bucureşti - Măgura Cisnădie 29-24, Minaur Baia Mare - Dacia Mioveni 30-23, CSM Deva - Gloria Buzău 23-32, Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila 24-24, Ştiinţa Bucureşti - CSM Slatina 27-29.

Liga Naţională se întrerupe timp de două săptămâni, pentru reunirea echipei naţionale, iar partidele din etapa a 5-a sunt programate între 13-16 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.