Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti va face parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi, de vineri, a grupelor Ligii Campionilor. Dinamo Bucureşti, la masculin, va face parte din urna a cincea valorică pentru grupele C şi D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La feminin, urnele valorice pentru meciurile din grupe au fost împărţite astfel: Gyor (deţinătoarea trofeului), Buducnost, HC Vardar, CSM Bucureşti (urna 1), Larvik, Rostov-Don, Nykobing Falster HB, Metz Handball (2), SG BBG Bietigheim, Krim, FTC Budapesta, FC Midtjylland (3), Vistal Gdynia, Brest Bretagne şi cele două echipe venite din calificări (4).

Tragerea la sorţi va avea loc vineri seară.

La masculin, Dinamo Bucureşti va face parte din urna a 5-a valorică pentru grupele C şi D, tragerea la sorţi fiind de asemenea programată vineri seară, când se vor afla şi grupele A şi B, superioare valoric.

În sezonul 2016-2017, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz în Liga Campionilor, iar Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.