Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit, marţi, al doilea titlu naţional consecutiv din palmares, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia U Alexandrion Cluj, cu scorul de 33-19 (16-8), în meci contând pentru penultima etapă a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu victoria de marţi seară, CSM Bucureşti acumulează 75 de puncte, în urma celor 25 de etape în care nu a fost învinsă, şi îşi trece în cont cel de-al doilea titlu naţional consecutiv. Pe locul secund se află vicecampioana HCM Baia Mare, cu 69 de puncte, cu o etapă înaintea finalului stagiunii.

În 2015, CSM Bucureşti a cucerit titlul naţional pentru prima dată în istoria sa şi a avut astfel dreptul de a evolua în Liga Campionilor, fiind calificată în prezent la Turneul Final Four de la Budapesta (7-8 mai).

Marţi seară, jucătoarele de la CSM Bucureşti au primit şi medaliile şi tricourile de campioane, iar în sezonul viitor vor evolua din nou faza grupelor Ligii Campionilor.

Ultima etapă a sezonului, a 26-a, programează chiar derbiul HCM Baia Mare-CSM Bucureşti (vineri, de la ora 18.00), dar rezultatul nu mai poate afecta performanţa echipei din Capitală. Celelalte meciuri programate în ultima etapă sunt: U Alexandrion Cluj-HCM Râmnicu Vâlcea (tot vineri), Rapid Bucureşti-SCM Craiova, Măgura Cisnădie-Unirea Slobozia, HC Zalău-Corona Braşov, Dunărea Brăila-HCM Roman şi HC Alba Sebeş-CSM Ploieşti (toate sâmbătă).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.