Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat sâmbătă, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, în deplasare, divizionara secundă CS Marta Baia Mare, cu scorul de 32-18 (12-13), în faza 16-ilor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CS Marta Baia Mare a jucat de la egal la egal cu deţinătoarea trofeului în prima repriză, când CSM Bucureşti a folosit mai mult jucătoarele tinere din lot. După 13-12 la pauză, echipa gazdă nu a mai putut face faţă însă valorii net superioare a adversarei, care a aliniat în partea a doua echipa standard.

Meciurile din 16-imi se dispută în manşă unică, iar echipele participante sunt din Liga Naţională şi Divizia A.

Celelalte dispute ale fazei 16-ilor sunt programate, între 14-22 ianuarie, după cum urmează: Spartac Bucureşti – Gloria Buzău, CSM Tg. Jiu – SCM Craiova, Dinamo Bucureşti – CSU Târgovişte, Danubius Călăraşi – CSM Slatina, CSM Galaţi – Rapid Bucureşti, CSM Roman – CSU Reşiţa, Ştiinţa Bacău – ACS Club, Neptun Constanţa – ”U” Cluj, ACS Crişul – Minaur Baia Mare, Dacia Mioveni – CSM Tg. Mureş, Dunărea Brăila – HC Zalău, Activ Ploieşti – AHCM Slobozia, Măgura Cisnădie – SCM Rm. Vâlcea, CSU Timişoara – Gloria Bistriţa.

Meciul dintre Ştiinţa Bucureşti – Corona Braşov nu se va mai juca, după ce formaţia braşoveană a fost descalificată din competiţiile interne, ca urmare a scandalului de dopaj din lot.

Echipele câştigătoare se califică în optimile de finală, care programează meciuri în 15 februarie, urmate de sferturi în 11 martie şi de Turneul Final Four, în 25-26 aprilie.

În 2019, Cupa României a fost câştigată de formaţia CSM Bucureşti, 30-29 cu SCM Râmnicu Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.