Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-29 (14-16), în grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, Lazovic 6, Aune 4, pentru CSM, respectiv Nyakate 8, Kobilinska 5, Lassource 4, pentru Brest.

În urma rezultatului, CSM rămâne cu 6 puncte, pe locul 4.

Celelalte partide ale etapei a 6-a se joacă sâmbătă seară şi duminică, după programul: Buducnost - FTC Budapesta, Borussia Dortmund - Podravka şi Team Esbjerg - Rostov Don.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund şi 30-22 cu Buducnost.

În tur, CSM Bucureşti mai joacă meciul din deplasare cu FTC Budapesta, în 13 noiembrie. Returul se va încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta. 

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.