CSM Bucureşti anunţă că meciul cu Rostov-Don din Liga Campionilor, amânat din cauza cazurilor de infectare cu noul coronavirus din echipa română, a fost omologat de EHF cu scorul de 10-0 la masa verde pentru formaţia rusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma amânării meciului dintre CSM Bucureşti şi echipa Rostov-Don, din etapa a XIII-a din DELO EHF Champions League, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV-2 în cadrul echipei bucureştene, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat soarta acestei partide.

După mai multe discuţii între reprezentanţii ambelor cluburi şi membrii EHF, federaţia a decis ca echipa din Rusia să câştige cu 10-0 şi cele două puncte puse în joc. Aceştia au transmis că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti urmează meciul cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL - miercuri, 16 februarie 2022, 18.30, şi ultimul meci din faza grupelor, din etapa a XVI-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg - duminică, 20 februarie 2022, 15.00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din Capitală.

CSM Bucureşti ocupă locul 5, în grupa A a EHF Champions League, cu 14 puncte, după Esbjer, 22 de puncte, Rostov-Don, 19 puncte, Brest, 17 puncte, şi FTC, 15 puncte, dar înaintea formaţiilor Borussia Dortmund, 9 puncte, Buducnost, 4, Podravka, 2.

Echipele de pe primele două locuri ale celor două grupe se califică în sferturi, iar cele de pe poziţiile 3-6, în play-off-ul pentru sferuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.