Csaba Laszlo, fostul antrenor al echipei Sepsi Sfântu Gheroghe, a semnat un contract cu gruparea indiană Chennaiyin FC, informează goal.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul român în vârstă de 56 de ani îl va înlocui pe banca echipei din Chennai pe scoţianul Owen Coyle, care a plecat la Jamshedpur FC.

În sezonul încheiat în martie, Chennaiyin FC a ratat titlul în India, după ce a fost învinsă, cu 3-1, de ATK (fostă Atletico de Kolkata), în finala campionatului. Chennaiyin FC a fost campioană în Indian Super League, în 2015 şi 2018.

Sezonul 2020/2021 al ISL va începe în noiembrie.

Născut la Odorheiu Secuiesc, Csaba a mai antrenat echipe din Scoţia (Dundee United, Heart of Midlothian), Ungaria (Ferencváros, MTK Budapesta), Belgia (Charleroi) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, el a fost selecţioner al naţionalelor Ugandei şi Lituaniei şi secundul lui Lothar Matthaus la naţionala Ungariei.

Csaba Laszlo a preluat Sepsi în mai 2019 şi a fost demis în noiembrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.