Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Csaba Laszlo, a declarat vineri seară, după remiza din meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, că nu îl poate acuza pe Gabriel Vaşvari pentru ratarea penaltiului, deoarece jucătorul a muncit foarte mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Voluntari a vrut să ia un punct şi a luat un punct. Pot să fiu supărat, pot să spun foarte mult despre joc. Trebuie să muncim mai mult. Trebuie mai multă creativitate, creativitatea de la mijlocul terenului nu a venit. Vaşvari nu pot să spun nimic că a ratat. Şi el este om, a vrut să marcheze. Asta s-a întâmplat şi nu putem face nimic. Avem 12 meciuri, fiecare este foarte greu şi nu ştiu ce se întâmplă. Dacă vrei în play-off trebuie să faci mai mult. Pentru noroc trebuie să faci ceva. Până acum nu am făcut foarte mult. Nu pot să spun Vaşvari a greşit, dar toţi facem greşeli. Nu pot să spun ceva despre el, pentru că este un jucător care dă totul şi astăzi a muncit foarte mult. Numai că a ratat penaltiul şi acum fiecare vorbeşte despre el că nu a marcat golul”, a spus tehnicianul la Digi Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi gazdele au ratat un penalti pe final.

De la Sepsi, Gabriel Vaşvari a ratat, în minutul 90+1, un penalti acordat pentru un fault în careu.

În minutul 76, de la oaspeţi a fost eliminat Ebralidze.

În minutul 83, şi de la Sepsi a fost eliminat un jucător, Răzvan Tincu, pentru un fault la Simonovski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.