CSA Steaua a anunţat că meciul de sâmbătă cu CS Afumaţi din prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a II-a se va desfăşura cu spectatori în tribune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conform Protocolului de desfăşurare al competiţiilor din 20 mai 2021, al FRF, publicat în Monitorul Oficial nr. 522/20 mai 2021, partea 1, partida dintre Steaua Bucureşti şi CS Afumaţi, din data de 22 mai 2021, programată la ora 17.30, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua Ghencea, contând pentru barajul de promovare în Liga a 2-a, se va disputa cu spectatori în tribune.

Cu această ocazie, se vor pune în vânzare 200 de bilete, care pot fi achiziţionate, în ziua meciului, în intervalul orar 10.00-12.00, de la casa de bilete, aflată la intrarea în Complexul Sportiv Steaua Ghencea. Menţionăm că o persoană poate cumpăra un singur bilet, în baza actului de identitate, împreună cu dovada vaccinării sau a unui test RT-PCR/antigen rapid NEGATIV, în conformitate cu reglementările de la nivel naţional, în vigoare.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

Pentru cei care şi-au achiziţionat bilet şi îndeplinesc condiţiile mai sus menţionate, accesul în incinta Complexului Sportiv Steaua Ghencea se va face în intervalul orar 16.00-16.30, informează clubul militar.

CSA Steaua publică, totodată, pe site-ul său oficial, un format de document de triaj epidemiologic, pe care spectatorii trebuie să-l aibă la ei completat, pentru a intra pe stadion.

Meciul retur al barajului va avea loc la 29 mai, iar câştigătoarea dublei manşe va promova în Liga a II-a.

Programată în aceeaşi zi, de la ora 20.30, la Ploieşti, finala Cupei României, între echipele Astra Giurgiu şi CS Universitatea Craiova, se va desfăşura de asemenea, cu spectatori în tribune, în limita a 25 la sută din capacitatea Stadionului Ilie Oană. Acesta ar fi trebuit să fie primul meci cu fani în tribune din 8 martie 2020, când accesul spectatorilor la evenimentele sportive a fost interzis din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.