CSA Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa CS Afumaţi, în prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Zaharia '6, Chipirliu '28.

La acest meci au putut asista 200 de spectatori în tribunele terenului numărul 5 din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea. Alte câteva sute şi-au încurajat favoriţii din afara arenei.

Nu a fost însă acesta primul meci cu spectatori din 8 martie 2020, când a fost interzisă prezenţa fanilor în tribune din cauza pandemiei de coronavirus. Mai devrme, tot sâmbătă, Oţelul Galaţi şi Dunărea Brăila au remizat, scor 1-1, în cadrul aceluiaşi baraj, într-un meci disputat pe terenul primei echipe. Aceasta a fost prima partidă cu spectatori în România, câteva sute de fani fiind acceptaţi în tribunele arenei din Galaţi.

Meciurile retur vor avea loc peste o săptămână. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.