Clubul Steaua Bucureşti a anunţat, luni, continuarea colaborării cu întreg staff-ul tehnic al echipei de volei masculin şi în sezonul 2023-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicecampioană naţională, semifinalistă în Cupa României şi sfertfinalistă în CEV Challenge Cup, Steaua Bucureşti rămâne astfel sub coordonarea antrenorului principal Bogdan Kotnik, alături de secunzii Dan Duroaia şi Daniel Săvoiu, preparatorului fizic Radu Mandache şi fizioterapeutului Andrei Cipcă.

Suntem fericiţi că putem continua împreună. Vom merge pe aceleaşi principii pe care le-am urmat în ultimele sezoane. Avem ambiţia de a ajunge să ridicăm trofee, dorinţa de a ne autodepăşi, puterea de luptă şi spiritul de echipă fără de care nu poţi reuşi.

Sezonul trecut am demonstrat că suntem pe un drum bun, un proiect pe care-l vom continua. Am obţinut titlul de vicecampioană într-un campionat cu o concurenţă acerbă, iar acest lucru ne obligă, dar ne şi motivează in competitiile ce vor urma.

Steaua a fost, este şi va fi o forţă în voleiul românesc”, a declarat managerul Răzvan Roşu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.