Ştefan Bodişteanu, Laurenţiu Corbu şi Doru Calestru au ajuns la o înţelegere şi urmează să îmbrăce tricoul Stelei în sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În vârstă de 19 ani, Ştefan Bodişteanu este un internaţional de juniori al României, care a fost om de bază pentru tricolori la Campionatul European U19 din această vară.
 
A fost format la Academia lui Gică Hagi şi poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului. În sezonul trecut, a evoluat în 10 partide în Liga 1 şi Cupa României pentru Farul.
 
În vârstă de 28 de ani, Laurenţiu Corbu vine din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Chindia Târgovişte. El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi stânga, dar şi ca mijlocaş de bandă.
 
În cariera sa a mai jucat pentru ACS Urban Titu, Dinamo şi St Mirren din Scoţia.
Doru Calestru este un internaţional moldovean de 19 ani, cu prezenţe la toate loturile de juniori, dar şi la selecţionata U 21.
 
A început fotbalul la Dacia Buiucani, echipă cu care a promovat în prima divizie a Moldovei şi poate evolua ca fundaş de bandă sau central. În ţara vecină a mai jucat pentru FC Sfîntul Gheorghe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.