Gruparea CS Universitatea Craiova anunţă plecarea mijlocaşului Hristo Zlatinski, care a petrecut trei ani la echipa din Bănie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După 3 ani frumoşi, în care a jucat aproape 10.000 de minute în tricoul Ştiinţei, pe care a purtat-o, alături de colegii săi, spre primul trofeu din ultimii 25 de ani, Hristo Zlatinski se desparte astăzi amiabil de clubul nostru. Îi mulţumim pentru cele 9 goluri şi 13 pase de gol, dar mai ales îi mulţumim pentru că a fost pe tot parcursul acestor sezoane, meci de meci şi minut de minut, leu adevărat şi oltean pur-sânge.Îi urăm lui Hristo Zlatinski mult succes în activitate şi-l asigurăm de preţuirea noastră sinceră", a scris clubul oltean, fără a menţiona unde va pleca jucătorul.

Însă, joi seară, Gigi Becali a declarat la Digisport, că FCSB l-a achiziţiat pe mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski de la CSU Craiova.

"L-am luat pe Zlatinski. Dacă nu l-am luat pe Nistor, l-am luat pe Zlatinski. Un an de zile, 120.000 de euro. O să iau 20 de mijlocaşi până găsesc unul ca lumea. Sunt unii jucători de care mi-e teamă. Mie îmi era frică de Zlatinski şi Băluţă. Şi l-am luat pe Zlatinski, să văd ce poate face. E o mare piedere Zlatinski pentru Craiova. Cum a fost situaţia, l-am luat. În hârtie de la Craiova scrie că dacă se duce la Dinamo plăteşte amendă 150.000", a declarat Becali.

În vârstă de 33 de ani, Zlatinski juca la CS Universitatea Craiova din 2015.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.