Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat luni seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, că victoria formaţiei sale este una meritată. El a menţionat că nu şi-ar fi dorit ca partida să se joace pe un teren cu zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O victorie venită în urma unei reprize foarte bună, prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. O a doua repriză muncită. Ocazia cea mai mare cred că tot noi am avut-o în repriza a doua. Nu cred că au avut nicio ocazie de gol. Victoria este meritată a Botoşaniului. Să iei patru puncte din şase în faţa lui Gică e o reuşită. E o cursă de anduranţă, de opt etape, cine are nervii mai tari va fi în primele şase. Da, nu-mi doream să se joace pe un astfel de teren. Ne dezavantajează un astfel de teren. Vremea ne-a luat prin surprindere, până la 17.00, 17.30 nu a nins. Pentru noi rezultatul este însă cel mai important”, a spus Croitoru la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere a aproape zece minute, cauzată de ninsoare.

Golul a fost marcat de Ongenda, în minutul 17, dintr-un penalti acordat pentru un fault comis de Căbuz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.