Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat după meciul cu FCSB, scor 2-2, că toţi cei care îşi permit să “arunce cu noroi” în formaţia sa ar trebui să îşi ceară scuze, el precizând că niciodată nu s-a “dat la o parte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar trebui să iasă toţi să-şi ceară scuze, cei care îşi permit să arunce cu noroi într-o echipă curată, într-o echipă frumoasă.. Eu în viaţa mea niciodată nu m-am dat la o parte şi nu o să mă dau la o parte. Să le fie ruşine tuturor celor care şi-au permis să vorbească astfel despre echipa asta. Am dovedit tuturor că Botoşani joacă numai şi numai pe teren şi că Steaua vine doar în excursie. Suntem în play-off şi vrem să ne vindem scump pielea. Să nu creadă nimeni că va fi uşor cu Botoşani”, a spus Croitoru pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Dugandzic ‘5, ’52 pentru gazde şi Man ’12 şi Olaru ’45 pentru FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.