Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a criticat dur, sâmbătă seară, prestaţia arbitrului George Rădulescu la meciul cu Dinamo, scor 1-1, el menţionând şi faptul că nu este corect ca la o partidă cu o formaţie din Capitală să fie delegat un central din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din punctul meu de vedere, trebuia să câştigăm clar. Am avut ocazii mari, am avut ocazii clare, nu mai spun de cel puţin două penaltiuri. Cum să fac fotbal când am penalti clar şi arbitrul mi-l scoate afară? Joc cu echipă din Bucureşti şi am arbitru din Bucureşti. Eu vreau să joc fotbal. Asta-i pe faţă, ce ne-a făcut în seara asta cu două penaltiuri clare. E greşeală omenească, dar cel care greşeşte să plătească. Eu dacă nu mă duc în play-off, am obiectiv, mă dă afară. Să văd şi eu cum plăteşte. Ce să fac când face în halul ăsta? Să-l aplaud? Vreau să văd şi eu când un arbitru e suspendat ce se întâmplă. Opriţi-vă că vreau să joc fotbal. Vreau să joc corect. Dacă joc cu echipă din Bucureşti dă-mi brigadă din Satu Mare, din Braşov, din Constanţa. N-am cum să fiu fericit când joc în Bucureşti cu arbitru din Bucureşti. Poate ratam penalti, dar dă-mi ce-i al meu. Să fie lumea mai atentă şi mai corectă”, a spus Croitoru la Look Plus.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I, meci arbitrat de George Rădulescu. Au marcat Sorescu ’58 pentru gazde şi Moussa ’65 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.