Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, care joacă la Buducnost Podgorica, precum şi patru jucătoare străine de la CSM Bucureşti – Majda Mehmedovici, Isabelle Gullden, Anastasia Lobach şi Carmen Martin – sunt nominalizate de EHF pentru All Star Team a Ligii Campionilor, startul voturilor fanilor fiind dat miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 50 de nominalizări făcute de EHF au fost anunţate, miercuri, în aceeaşi zi în care s-a dat startul la voturi pe site-ul forului, acestea urmând să se încheie în 2 mai. Fanii vor putea decide cea mai bună jucătoare pe fiecare post, cel mai bun antrenor, dar şi cea mai bună tânără jucătoare şi cea mai bună apărătoare, EHF anunţând câte cinci nominalizări.

De asemenea, alături de fani vor vota şi reprezentanţi ai presei sportive de pe continent, precum şi specialişti din cadrul EHF, ponderea voturilor acestora în stabilirea rezultatului final fiind de o treime.

Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) este nominalizată la categoria ”cel mai bun inter stânga”, iar jucătoarele de la CSM Bucureşti, deţinătoarea Ligii Campionilor, după cum urmează: Majda Mehmedovici (cea mai bună extremă stânga), Isabelle Gullden (cel mai bun centru), Anastasia Lobach (cel mai bun pivot) şi Carmen Martin (cea mai bună extremă dreapta).

De asemenea, au fost nominalizaţi şi cinci antrenori – Gabor Elek (FTC Budapesta), Tor Odvar Moen (Larvik), selecţionerul României, Ambros Martin (Gyor), Emmanuel Mayonnade (Metz) şi Dragan Adzici (Buducnost).

All Star Team a Ligii Campionilor se află la al patrulea sezon, anul trecut participând peste 28.000 de suporteri.

Rezultatul voturilor şi componenţa All Star Team, sezonul 2016-2017, vor fi anunţate la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, de la Budapesta, în 6-7 mai.

În 2016, Cristina Neagu a fost aleasă cel mai bun inter stânga în All Star Team a Ligii Campionilor, la fel ca în 2015, când a fost şi golgeterul competiţiei (la egalitate cu Andrea Penezici), cu 102 goluri. De asemenea, tot atunci Eliza Buceschi a fost aleasă cea mai bună tânără jucătoare a competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.