CSM Bucureşti a anunţat, vineri, că handbalista Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu un sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul Sportiv Municipal Bucureşti anunţă suporterii echipei şi pe toţi iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României!”, a precizat CSM.

Desemnată de patru ori de federaţia internaţională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naţionalei României din 2016, Cristina Neagu, în vârstă de 35 de ani, evoluează la echipa bucureşteană din 2017.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM Bucureşti şi de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiţi şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu.

Născută în Capitală, Cristina Neagu a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.