Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a fost nominalizată, joi, de către IHF, pentru a cincea oară consecutiv la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii. Neagu a mai câştigat de trei ori cea mai înaltă distincţie a handbalului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Cristina Neagu au mai fost nominalizate jucătoarele Ana Vyahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franţa), Stine Oftedal (Norvegia) şi Estelle Nze Minko (Franţa).

”În această perioadă grea pentru mine am primit o veste excelentă! Aşa cum vă spuneam, anul 2018 a fost unul foarte bun şi se concretizează prin a cincea nominalizare consecutivă la titlul de cea mai bună jucatoare a lumii! Sunt mândră şi onorată să am această şansă şi am nevoie de sprijinul vostru!”, a transmis Cristina Neagu, aflară în recuperare după operaţia de ruptură de ligament, suferită în timpul Campionatului European din 2018.

Ea a mulţumit celor care o vor vota şi a postat linkul de pe site-ul forului internaţional de profil: https://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=6374&fbclid=IwAR1xPpCJbKhTOn6ps7s7K21Jww4g2UlBev3zqQZ2uhAnDvkDMG1yvp5bVgA.

Şi Federaţia Română de Handbal i-a anunţat pe iubitorii handbalului, printr-un mesaj postat pe Facebook, unde o pot vota pe Neagu.

IHF a precizat în anunţul de joi că voturile se vor închide în 15 martie şi le-a ”reamintit” participanţilor la vot să se concentreze pe performanţele sportivelor din 2018 şi să nu ia în considerare primele şapte săptămâni din 2019.

Cristina Neagu (30 de ani) a mai cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.