Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a plecat marţi dimineaţă spre Belgia, unde a decis să se opereze la genunchiul drept, în urma accidentării de la CE din Franţa. În urmă cu cinci ani, Neagu s-a operat tot de ruptură de ligamente în Belgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragilor, astăzi plec în Belgia, iar mâine are loc operaţia la genunchi. Să îmi ţineţi pumnii!”, a scris Neagu într-un mesaj pe Facebook, alături de o fotografie din avion.

Handbalista a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, la Campionatul European din Franţa.

În 2014, în luna ianuarie, Neagu şi-a rupt ligamentele la genunchiul stâng şi a apelat tot la medicii belgieni pentru operaţie.

Intervenţia de miercuri va fi a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept, în SUA, în urma căreia a stat departe de teren un an şi jumătate.

”Urmează  un an 2019 greu, de luptă, în care va trebui să muncesc de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul obişnuit. Şi am să o fac, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că la asta mă pricep cel mai bine: să revin şi mai puternică după momentele grele”, a mai spus Neagu înaintea intervenţiei chirurgicale pe care o va suporta miercuri.

Echipa sa de club, CSM Bucureşti, cu care mai are contract până în iunie 2019, a anunţat că o susţine pe toate planurile şi îi va propune prelungirea angajamentului. Sezonul 2018-2019 este încheiat pentru Cristina Neagu, care va fi nevoită să suporte recuperarea de circa şase luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.