Mesaj emoţionant al lui Cristiano Ronaldo la dispariţia lui Pele. Niciodată un simplu „la revedere” nu va putea acoperi golul lăsat în sufletele suporterilor din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cele mai sincere condoleanţe întregii Brazilii şi în special familiei domnului Edson Arantes do Nascimento. Un simplu „la revedere” eternului Rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea care îmbrăţişează în prezent întreaga lume a fotbalului. O inspiraţie pentru atâtea milioane, o referinţă de ieri, de azi, pentru totdeauna. Afecţiunea pe care mi-a arătat-o ​​mereu a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtăşit, chiar şi de la distanţă. El nu va fi niciodată uitat şi amintirea lui va rămâne veşnic în fiecare dintre noi, iubitorii de fotbal. Odihneşte-te în pace, rege Pele!”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.