Fotbalistul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a declarat că s-a "simţit rău" atunci când a fost acuzat de un viol produs în 2009, subliniind că i-au fost puse la îndoială "demnitatea şi onestitatea".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-au jucat cu demnitatea mea. Este foarte greu. Am o iubită, o familie, copii. Când îţi este pusă onestitatea la îndoială, nu e bine", a declarat CR7 într-un interviu acordat lui Piers Morgan în emisiunea « Good Morning Britain »,

"Îmi amintesc că într-o zi mă uitam la televizor alături de iubita mea şi se tot vorbea de Cristiano Ronaldo. Când au auzit că vin copiii, că au început să coboare scările, am schimbat canalul, mi-a fost ruşine. Nu voiam ca Cristiano Jr să vadă şi să audă critici despre tatăl lui într-un caz urât", a mai spus el.

La 22 iulie, justiţia americană a decis, ca din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea pentru viol a internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo.

Ronaldo este acuzat de Kathryn Mayorga, în vârstă de 35 de ani, că a violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

În 13 iunie 2009, ea a sunat la poliţia din Las Vegas pentru a denunţat un viol, dar a refuzat să identifice agresorul, iar în 2010 a ajuns la un acord cu Ronaldo pe această temă.

În august 2018, ea a contactat poliţia din Las Vegas, cerând redeschiderea dosarului şi l-a acuzat pentru prima oară pe atacantul echipei Juventus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.