Atacantul Cristiano Ronaldo riscă o suspendare între patru şi 12 etape pentru că l-a împins pe arbitrul Ricardo De Burgos după ce a fost eliminat, în prima manşă a Supercupei Spaniei, câştigată de Real Madrid, duminică, în deplasare, cu FC Barceloa, scor 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ronaldo a intrat pe teren în minutul 58, la scorul de 1-0, pentru echipa sa, Real Madrid, în locul lui Benzema. El a marcat golul de 2-1, în minutul 80, după care şi-a scos tricoul, primind un cartonaş galben pentru gestul său.

Portughezul a încasat al doilea galben în minutul 82, când De Burgos a considerat că a simulat o cădere în careu. Nervos că a fost eliminat, Ronaldo l-a împins, nu foarte tare, pe centralul aflat cu spatele la jucător.

Pentru acest gest, consemnat de arbiru în raportul său, Ronaldo riscă o suspendare între patru şi 12 etape.

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), pe FC Barcelona, în prima manşă a Supercupei Spaniei.

Golurile au fost marcate de Messi '77 (p), respectiv Pique '50 (autogol), Ronaldo '80 şi Asensio '90.

Returul va avea loc miercuri, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.