Atacantul Cristiano Ronaldo nu este titular în meciul pe care Juventus îl dispută, duminică, în deplasare, cu Bologna, în etapa a XXXVIII-a a Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juve are nevoie de o victorie pentru a mai spera la participarea în Liga Campionilor, sezonul viitor.

Fabio Paratici, oficial al echipei Juventus, a explicat absenţa vedetei portugheze din primul 11 printr-o decizie comună luată de jucător cu antrenorul Andrea Pirlo.

"Ronaldo se simte bine, am jucat cinci jocuri în 15 zile şi jocul de miercuri a fost solicitant. Împreună cu antrenorul, au luat această decizie. Dacă este nevoie, el poate intra pe teren în a doua repriză, este disponibil. Suntem obişnuiţi cu această presiune. Am câştigat Coppa Italia, aşa că avem entuziasm, a fost al doilea titlu în acest sezon şi al XIX-lea al erei noastre. Jocul de astăzi este foarte important, vom încerca să câştigăm aşa cum facem întotdeauna", a declarat Paratici pentru DAZN.

Întrebat dacă viitorul lui Pirlo pe banca Bătrânei Doamne depinde de acest meci, Paratici a răspuns: "Un joc nu schimbă strategia unui club. Ne concentrăm pe acest meci care este crucial pentru noi, ne concentrăm pe el şi nu pe ce se va întâmpla în continuare".

Înaintea acestei etape, Juventus este pe locul 5, cu 75 de puncte, în afara Ligii Campionilor. În această ultimă etapă, Atalanta, locul 2, 78 de puncte, care şi-a asigurat prezenţa în LC înaintea acestei întâlniri, joacă, acasă, cu AC Milan, de pe locul 3, cu 76 de puncte.

Napoli, locul 4, tot cu 76 de puncte, evoluează, pe teren propriu, cu Verona.

Juventus conduce în minutul 30, cu 2-0, la Bologna (Chiesa '6, Morata '30). Fundaşul Radu Drăguşin nu este în lotul echipei din Torino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.