Clubul Al Nassr a anunţat că portughezul Cristiano Ronaldo nu are în contract o clauză de ambasador al candidaturii Arabiei Saudite pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Al Nassr FC vrea să clarifice faptul că, contrar celor apărute în presă, contractul lui Cristiano Ronaaldo nu include îndatoriri legate de vreo candidatură pentru CM. Principala sa preocupare este Al Naassr şi să muncească alături de colegii săi ca să ajute clubul să obţină succese”, a precizat Al Nassr pe Twitter.

Ronaldo a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Nassr, valoarea înţelegerii fiind de peste 200 de milioane de euro.

Presa internaţională a lăsat să se înţeleagă că fotbalistul ar primi încă 200 de milioane de euro pentru susţinerea candidaturii Arabiei Saudite la Cupa Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.