Portughezul Cristiano Ronaldo a postat, vineri, un mesaj pe Instagram prin care îi arată susţinerea faţă de cei afectaţi de coronavirus şi de medicii care luptă împotriva Covid-19, el îndemnându-i pe toţi oamenii să respecte recomandările autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lumea trece printr-un moment foarte dificil, care necesită grijă şi atenţie maximă din partea noastră, a tuturor. Mă adresez vouă astăzi nu ca fotbalist, ci ca fiu, tată, ca om îngrijorat de ce s-a întâmplat în ultima perioadă, ce afectează toată lumea. Este important ca noi toţi să respectăm recomandările OMS şi ale autorităţilor cu privire la felul în care trebuie gestionată situaţia actuală. Protejarea vieţii umane trebuie să fie mai presus de orice alt interes. Vreau să transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea cu cei care se luptă cu virusul, cum este colegul meu Daniele Rugani, şi susţinerea mea pentru extraordinarii profesionişti din sistemul de sănătate care îşi riscă propriile vieţi pentru a-i salva pe alţii”, este mesajul lui Ronaldo.

Sportul mondial este afectat puternic de Covid-19, numeroase competiţii fiind anulate sau amânate până acum. Câţiva sportivi şi antrenori au fost diagnosticaţi cu coronavirus, între aceştia numărându-se şi fotbalistul Daniele Rugani, coleg cu Ronaldo la Juventus Torino.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.