Cristiano Ronaldo a postat un mesaj în social media, după meciul Portugalia – Elveţia, scor 6-1, de la Cupa Mondială, partidă la care a jucat doar pe final. El a notat că echipa Portugaliei este “plină de talent şi tinereţe” şi merită felicitări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Zi incredibilă pentru Portugalia, cu un rezultat istoric la cea mai mare competiţie din fotbalul mondial. Spectacol de lux al unei echipe care este plină de talent şi tinereţe. Naţionala noastră merită felicitări. Visul este viu! Până la final! Hai Portugalia!”, a scris Ronaldo pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Echipa naţională a Portugaliei a întrecut marţi seara, scor 6-1, reprezentativa Elveţiei, în ultimul meci din optimile Cupei Mondiale. Ronaldo a fost rezervă în partida cu elveţienii, el intrând pe teren în minutul 74. Goncalo Ramos, titularizat în locul său, a înscris trei goluri. Lusitanii s-au calificat în sferturile competiţiei, unde vor întâlni Marocul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.