Atacantul portughez Cristiano Ronaldo ar putea fi inculpat într-un caz de viol care datează din anul 2009, când o femeie l-a acuzat că a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas, a dezvăluit miercuri canalul TV Sky Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo este fostul fotomodel american Kathryn Mayorga. Ea a fost audiată miercuri, în cadrul unui recurs prin care contestă respingerea desfăşurării unui proces civil, în luna iunie a anului 2022.

Avocaţii doamnei Mayorga vor fi audiaţi de o instanţă de apel, ei încercând să obţină despăgubiri mai mari de la jucătorul care evoluează acum pentru Al-Nassr.

Avocaţii au solicitat Curţii de Apel a Statelor Unite să anuleze respingerea cazului şi să redeschidă procesul civil care a fost intentat pentru prima oară în Nevada, în anul 2018.

Cristiano Ronaldo, care a susţinut întotdeauna nevinovăţia în acest caz, ar fi plătit, în anul 2010, peste 300.000 de euro pentru ca reclamanta să îşi retragă plângerea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.