Portughezul Cristiano Ronaldo, care a devenit miercuri cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale, cu un total de 111 goluri, a primit certificatul Guinness World Records, el postând un mesaj în social media însoţit de o fotografie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mulţumesc Guinness World Records. Este întotdeauna plăcut să fiu recunoscut ca un doborâtor de recorduri. Să încercăm în continuare să obţinem performanţe şi mai mari”, a scris Ronaldo pe Instagram.

 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a înscris ambele goluri ale portughezilor la meciul cu Irlanda, scor 2-1, contâând pentru grupa A a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. El a ajuns la totalul de 111 goluri marcate pentru naţionala ţării sale în perioada 2003 – 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.