Cristiano Bergodi, antrenorul principal al echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat, duminică, după confruntarea cu UTA Arad, scor 0-0, că formaţia sa este obosită după meciurile din campionat şi din cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi nu am ales soluţia cea mai potrivită atunci când ne-am aflat în faţa porţii. A fost un meci în care atunci când noi am atacat, UTA s-a apărat perfect, iar atunci când UTA a atacat, noi ne-am apărat perfect. În repriza a doua am încercat să controlăm jocul, să impunem ritmul, dar a fost greu de găsit un spaţiu între liniile adversarului. A fost un meci echilibrat, în care s-a văzut clar că suntem obosiţi”, a declarat Cristiano Bergodi la posturile care transmit Superliga.

Sepsi Sf Gheorghe şi UTA Arad au încheiat la egalitate duminică, scor 0-0, un meci din cadrul etapei a patra din Superligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.